Amenajari si Dotari HoReCa

Dotari hoteluri, restaurante, baruri, cafenele cu echipamente de bucatarie si obiecte de mic inventar: tacamuri, vesela (farfurii), pahare, accesorii (oale, cratite, polonice, linguri servire, tavi, recipiente transport, etc)

Mobilier personalizat pentru optimizarea spatiului 16 decembrie 2009


Apartamentele obișnuite de bloc, în special cele din imobilele vechi, au păcatul de a nu corespunde nevoilor crescânde ale unei familii. Fie au suprafața prea mică, fie compartimentarea lasă de dorit, fie spațiile neutilizabile sunt numeroase.

Pentru aceste tipuri de locuințe, unde confortul pare un concept îndepărtat, optimizarea spațiului se constituie într-o tendință. Astfel, fiecare colțișor trebuie exploatat la maxim. Pentru această operație soluțiile sunt numeroase, însă calitatea lucrării primează.

Dulapurile înzidite oferă multiple soluții de amenajare a spațiului. Chiar și cele mai dificil de accesorizat colțuri sau nișe se transformă în adevărate spații de depozitare, extrem de atrăgătoare și utile. Funcționalitatea acestor dulapuri în nișă este dată atât de către aspectul modern dar și de cel practic – se păstrează ordinea lucrurilor/obiectelor și se câștigă spațiu.

Dimensiunile reduse ale unei locuințe nu reprezintă un impediment în obținerea confortului dorit. Chiar și în această situație designul de interior oferă soluții de compartimentare.

Imaginația noastră este pusă la încercare iar rezultatul este de multe ori ingenios. O nișă aparent deranjantă și inestetică se poate transforma într-o zonă practică și deosebit de atrăgătoare. Zona astfel concepută va fi dotată cu rafturi, accesorii, sertare, bare și goluri necesare depozitării diferitelor obiecte, haine, cărți.

Oferă soluții neobișnuite de amenajare pentru locuința ta. Pune-ți în valoare colțișoarele singuratice și vei vedea cât de mult se schimbă imaginea casei tale.

În ce măsură preferi mobilierul executat la comandă, care să accesorizeze și zonele mai puțin favorabile? Cum îți personalizezi locuința?

Sursa: amenajari-interioare.eu

 

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s