Amenajari si Dotari HoReCa

Dotari hoteluri, restaurante, baruri, cafenele cu echipamente de bucatarie si obiecte de mic inventar: tacamuri, vesela (farfurii), pahare, accesorii (oale, cratite, polonice, linguri servire, tavi, recipiente transport, etc)

Armonie in camera copiilor 21 decembrie 2009

Filed under: Amenajari de interior,decoratiuni,Mobilier — ADHoreca @ 11:58
Tags: , , , , ,

Camera copiilor reprezinta un spatiu de crestere, in care prioritatile se schimba de la o etapa de viata la alta. Este o zona care, pe langa satisfacerea tuturor coordonatelor vitale ale existentei copilului (joaca, studiu, odihna), trebuie sa indeplineasca si imperativele confortului.

De la mobilierul specific si pana la cromatica ambientala, de la tipul materialelor folosite si pana la utilitatea lor estetica si practica, totul joaca un rol important in evolutia armonioasa a copiilor.

O banala cutie sau un cos impletit din trestie, bambus sau nuiele, prevazute cu patru rotite de lemn, poate deveni locul „preferat“ de depozitare a jucariilor. Piesa in sine poate deveni la randul sau una dintre jucariile preferate, fiind usor accesibila si facil de manipulat de la cea mai frageda varsta.

Tot pentru cei mai mici, un model de camera continand mobilierul strict necesar realizat din lemn de fag. Predomina nuantele pastel, care, asociate cromaticii „calde“ a peretilor si dusumelei, creaza un ambient placut, confortabil, linistitor.

Sursa: casamea.ro

 

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s