Amenajari si Dotari HoReCa

Dotari hoteluri, restaurante, baruri, cafenele cu echipamente de bucatarie si obiecte de mic inventar: tacamuri, vesela (farfurii), pahare, accesorii (oale, cratite, polonice, linguri servire, tavi, recipiente transport, etc)

Corpurile modulare – o solutie practica 28 decembrie 2009


Corpurile modulare - o solutie practica

Foto: Daphne

Corpurile modulare - o solutie practica

Foto: Daphne

E dezamagitor cand, din lipsa de spatiu, trebuie sa ne conformam si sa ne limitam alegerile la un anumit model de mobilier, doar pentru ca acesta se potriveste suprafetei de care dispunem.

O solutie la aceasta problema o constituie corpurile modulare, ideale atat pentru spatiile mici, cat si pentru cele generoase.

Livingul este incaperea careia ii acordam cea mai mare atentie atunci cand se pune problema sa ne decoram si dotam locuinta. Indiferent de suprafata de care beneficiaza acesta, ne dorim sa alegem modelul si finisajele preferate fara a fi constransi de dimensiunile pieselor. In acest scop, producatorii de mobilier au venit cu o solutie inteligenta: corpurile modulare.

O propunere estetica, dar si foarte practica de mobilare a livingului sunt aceste canapele..

Atat dimensiunile, cat si rolul corpurilor de mobilier acopera o plaja larga, asa ca le putem folosi pentru a decora spatii de dimensiuni foarte diferite.

In functie de nevoi, se pot combina corpuri de biblioteca, comode TV, suporturi pentru CD-uri, diferite tipuri de masute, vitrine si banchete, compartimentate si repartizate asa cum dorim.

Gama aceasta de mobilier ofera si solutii pentru dining, asa ca putem gandi un spatiu de zi complet, cu un decor de efect.

 

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s