Amenajari si Dotari HoReCa

Dotari hoteluri, restaurante, baruri, cafenele cu echipamente de bucatarie si obiecte de mic inventar: tacamuri, vesela (farfurii), pahare, accesorii (oale, cratite, polonice, linguri servire, tavi, recipiente transport, etc)

Delicatetea formelor curbe 29 decembrie 2009


Foto: Casa Noua

Delicatetea formelor curbe

by Laura Ilica

Combinatia alb-negru, desi clasica, este in tendinte anul acesta. Noutatea o reprezinta insa designul pieselor de mobilier, ale caror forme sinuoase si delicate sunt inspirate de modele retro, in stil frantuzesc.

Compozitia de living propusa de Casa Noua se defineste prin eleganta si puritatea culorilor simple.

Din punct de vedere cromatic, amenajarea nu este foarte indrazneata, dar fundalul neutru, in tonuri naturale inchise, are darul de a pune in evidenta ansamblul pentru sezut – canapea, fotolii, puf – ce se remarca prin nuanta sa de un alb stralucitor.

La nivel de compozitie, designul unic al livingului, de mare efect, se datoreaza alaturarii unor elemente de factura moderna cu piese stil reinterpretate. Astfel, corpul de biblioteca si platforma-masuta cu design minimalist isi gasesc foarte bine locul alaturi de o canapea si doua fotolii cu forme curbate, elegante, sau langa puful capitonat cu piele alba. Chiar si obiectele decorative menite sa completeze si sa desavarseasca amenajarea sunt alese din registre diferite, care intr-o prima faza pot da impresia ca nu suporta alaturare: o rama de tablou sculptata in lemn, cu lucratura bogata, un sfesnic vechi din alama, sticlarie fina in forme diferite si o veioza moderna, cu design actual. Regulile clasice de amenajare, care nu permit alaturarea liniilor drepte si a formelor curbate, sunt si ele incalcate, decorul prinzand sensuri noi.

Sursa: casamea.ro

 

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s