Amenajari si Dotari HoReCa

Dotari hoteluri, restaurante, baruri, cafenele cu echipamente de bucatarie si obiecte de mic inventar: tacamuri, vesela (farfurii), pahare, accesorii (oale, cratite, polonice, linguri servire, tavi, recipiente transport, etc)

Fotolii unicat pentru un interior original 29 decembrie 2009

Filed under: Amenajari de interior,Mobilier — ADHoreca @ 17:00
Tags: , ,

Casa este locul care te reprezinta cel mai mult si cum altfel ti-ai putea pune amprenta pe acest spatiu decat mobilandu-l cu obiecte care iti reflecta personalitatea.

In sprijinul acestei idei si din dorinta de a realiza ceva original, Arthur, Irina si Laura au venit cu ideea de a face fotolii personalizate.

Ei lucreaza impreuna, impartindu-si sarcinile. Arthur picteaza tapiseriile, iar fetele se ocupa de marketing si promovare.

Fotoliile din lemn de fag sunt importate din Egipt si imbracate in huse din doc pictate de Arthur cu vopseluri non-toxice rezistente la substante chimice.

Ramele fotoliilor sunt sculptate manual cu un relief fin, in stilul celor renascentiste.

Pictura tapiseriilor a fost facuta pana acum in stilul pop art, reprezentand scene din "Love in the time of plenty" a ilustratoarei Angie Wang, pe Marilyn Monroe in stilul lui Andy Warhol, precum si personaje din desene animate. Lista nu se opreste aici, deoarece fotoliile pot fi facute si dupa preferintele clientului.

Tinerii sunt foarte receptivi la dorintele clientilor, lasandu-i pe acestia sa-si aleaga ce anume vor sa aiba desenat pe fotolii, incepand de la animalul de casa, portrete si pana la reproduceri dupa operele marilor artisti.

fotoliu1.jpg fotoliu10.jpg fotoliu11.jpg fotoliu12.jpg

fotoliu13.jpg fotoliu14.jpg fotoliu2.jpg fotoliu4.jpg

fotoliu5.jpg fotoliu6.jpg fotoliu8.jpg fotoliu9.jpg

Sursa: stilfeminin.ro

 

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s