Amenajari si Dotari HoReCa

Dotari hoteluri, restaurante, baruri, cafenele cu echipamente de bucatarie si obiecte de mic inventar: tacamuri, vesela (farfurii), pahare, accesorii (oale, cratite, polonice, linguri servire, tavi, recipiente transport, etc)

Ce poti face dintr-o cutie de tinichea? 24 ianuarie 2010

Filed under: decoratiuni — ADHoreca @ 10:00
Tags: , , , , ,

Nemtii si elvetienii de la „rafinesse & tristesse” s-au gandit ca, in ciuda numelui care sugereaz altceva, pot face minuni optimiste chiar dintr-o cutie de tinichea.

Filozofia lor de viata, suna cam asa:

Unele persoane pot vedea un recipient gol de ulei de masline din tabla ca pe un gunoi, dar pentru noi a fost sursa de inspiratie pentru a incepe: „rafinesse & tristesse” in 2006.Produsele noastre sunt bazate pe ideea (conceptul) de a utiliza cat mai multe elemente reciclate este posibil. Noi le transformam in piese de mobilier de inalta calitate si bucatarii miniaturale complet accesorizate.

Fiecare piesa se face manual (in Germania şi Elvetia) si esteunica. Cu o atentie dragastoasa pentru detalii transformam deseurile de zi cu zi in produse artistice, jucause si practice, de care beneficiaza de asemenea si mediul in care traim. Scaunul nostru „Tin Tuffet” este fabricat in colaborare cu cei implicati in proiecte

sociale.

Amuzanti si interesanti cei de la „rafinesse & tristesse” – la fel ca si numele ales de ei, nu-i asa?

sursa: casamea.ro

 

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s