Amenajari si Dotari HoReCa

Dotari hoteluri, restaurante, baruri, cafenele cu echipamente de bucatarie si obiecte de mic inventar: tacamuri, vesela (farfurii), pahare, accesorii (oale, cratite, polonice, linguri servire, tavi, recipiente transport, etc)

Secretele unei renovari 27 ianuarie 2010


In functie de resursele financiare si de timp de care dispuneti, precum si de scopul pentru care renovati, aceasta poate fi de mai multe feluri.

Cea mai impresionanta este cea totala, in care constructia, sub toate aspectele ei, intra in santier. Se refac instalatiile, zidaria, sarpanta si acoperisul, finisajele.

Practic, e un fel de constructie de la inceput, insa mult mai dificila. Un al fel de renovare este cel prin care se urmareste extinderea constructiei. Adaugarea unei camere suplimentare, de pilda, presupune o renovare.

De asemenea, recompartimentarea este tot un soi de renovare. Din doua camere se poate face una, sau dimpotriva, dintr-una se pot divide doua incaperi distincte. Oricum ar fi, trebuie sa fiti siguri de cateva lucruri.

Intai, ca aveti resursele financiare necesare. Il al doilea rand, ca veti avea unde sa locuiti cat timp renovati, daca lucrarea este extinsa.

Fiti siguri, nu in ultimul rand, ca ati contractat toti specialistii de care aveti nevoie, si ca procurarea materialelor necesare nu va fi o problema

sursa: casamea.ro

 

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s