Amenajari si Dotari HoReCa

Dotari hoteluri, restaurante, baruri, cafenele cu echipamente de bucatarie si obiecte de mic inventar: tacamuri, vesela (farfurii), pahare, accesorii (oale, cratite, polonice, linguri servire, tavi, recipiente transport, etc)

Spatiu mic, culori putine 31 ianuarie 2010

Filed under: Amenajari de interior,Design de interior — ADHoreca @ 23:12
Tags: , ,

Proprietarii au inceput prin a reface compartimentarea garsonierei, astfel incat sa obtina un spatiu deschis si aerisit.

Tot mobilierul, cu exceptia canapelei si a scaunelor de bar, a fost realizat la comanda.

Proprietarii au colaborat cu aceasta firma pentru a definitiva designul si finisajele corpurilor de mobilier si, bineinteles, pentru ca acestea sa se incadreze perfect in spatiul de care dispuneau.

Mobila ofera multe spatii de depozitare, evident inchise, fiind vorba practic despre o singura incapere. S-a dorit pastrarea unui spatiu ordonat, astfel incit nu se lasa obiectele la vedere. Exceptie fac decoratiunile, pentru care s-a gandit zone de expunere speciale, atat la nivelul mobilierului, cat si in perete, unde s-a realizat o constructie speciala din gips-carton si polite de sticla. Foarte ingenioasa, dar totodata functionala, este si ideea de a realiza in zona interioara a barului, inspre bucatarie, compartimente de stocare. De asemenea, foarte practic si estetic este faptul ca mobilierul a fost conceput astfel incat sa camufleze masina de spalat si frigiderul, care ar fi aglomerat vizual incaperea. In mod evident, corpurile destinate bucatariei si cele ce revin zonei de odihna sunt unitare, avand finisajele si designul identice. Nu s-au folosit multe culori, pentru a evita supraincarcarea interiorului. Nuantele mobilierului se regaseasc si la nivelul placilor ceramice, care imita lemnul de bambus si care au fost cumparate de la Bricostore.

Avand in vedere suprafata redusa a locuintei, s-au ales culori deschise si cateva accente cromatice pentru a contura un decor vesel. Mai precis, s-a optat pentru nuante de portocaliu, astfel ca amenajarea sa fie calda si primitoare.

sursa: casamea.ro

Share

 

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s