Amenajari si Dotari HoReCa

Dotari hoteluri, restaurante, baruri, cafenele cu echipamente de bucatarie si obiecte de mic inventar: tacamuri, vesela (farfurii), pahare, accesorii (oale, cratite, polonice, linguri servire, tavi, recipiente transport, etc)

Acasa la Paris Hilton 11 octombrie 2010

Filed under: Amenajari de interior — ADHoreca @ 15:51

Blonda nascuta in New York, detinatoare a lantului hotelier Hilton (lasat mostenire de tatal sau), actrita, cantareata si fotomodel, este proprietara unei case incantatoare.

Construita in stil mediteraneean, locuinta cu cinci dormitoare, birou, o camera special amenajata pentru make-up si un dressing imens este inconjurata de o gradina tropicala, copaci exotici si multi trandafiri colorati.

Piscina si terasa deschisa sporesc confortul si caldura de care da dovada locuinta divei.

Parterul este un spatiu deschis, un open space amplu ce comunica prin intermediul unor arcade in stil spaniol, fiind amenajat in intregime intr-un minunat stil clasic.

Din mijlocul livingului, scara duce la primul etaj, unde au fost amenajate un spatiu luxos de lucru si o baie.

Incaperea in care Paris Hilton isi petrece foarte mult timp pentru a se aranja este o incapere cu lumina ambientala rosie, ai carei pereti sunt acoperiti in mare parte de oglinzi. In imediata apropiere a make-up room-ului se afla dressingul. Un spatiu imens alocat hainelor, incaltamintei si accesoriilor.

Baia eleganta beneficiaza de asemenea de un spatiu generos. Culoarea calda ce domina incaperea, pardoseala din marmura, canapeluta exotica pozitionata in fata jacuzzi-ului, tablourile ce formeaza un brau deasupra peretelui deschis spre exterior cu ajutorul ferestrelor mari si jaluzelele din bambus iti lasa o impresie foarte placuta.

Panorama este remarcabila: priveliste asupra intregii gradini, priveliste asupra intregului oras.

 

Foto: http://www.bittenandbound.com

Sursa: casamea.ro

 

 

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s