Amenajari si Dotari HoReCa

Dotari hoteluri, restaurante, baruri, cafenele cu echipamente de bucatarie si obiecte de mic inventar: tacamuri, vesela (farfurii), pahare, accesorii (oale, cratite, polonice, linguri servire, tavi, recipiente transport, etc)

Coreea de Nord cauta parteneri pentru turism 12 iunie 2011

Filed under: Turism — ADHoreca @ 08:17
Tags: , , ,

Coreea de Nord a adoptat o noua lege care va ajuta la crearea „celei mai frumoase zone zone turistice din lume” in regiunea Kumgang, dupa ce a alungat firma sud-coreeana care a dezvoltat acolo un complex turistic, relateaza presa internationala.

Compania sud-coreeana Hyundai Asan a investiti in ultimii 11 ani mai multe milioane de dolari in amenajarea zonei turistice de la Kumgang, aflata la nord de granita, pentru care avea monopol pe 50 de ani, monopol ingaduit de guvernul lui Kim Jong II.

Noua lege prevede crearea unei noi agentii nord-coreene de stat care sa controleze excursiile intreprinse la complexul mentionat si care sa atraga investitori straini.

Excursiile la Kumgang, organizate exclusiv de Hyundai Asan, au inceput in 1998 si a sud-coreenilor oportunitatea de a vizita Nordul.

Sudul a suspendat vizitele in zona in iulie 2008, dupa ce un soldat nord-coreean a impuscat acolo o femeie sud-coreeana.

Sursa: dailybusiness

 

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s