Amenajari si Dotari HoReCa

Dotari hoteluri, restaurante, baruri, cafenele cu echipamente de bucatarie si obiecte de mic inventar: tacamuri, vesela (farfurii), pahare, accesorii (oale, cratite, polonice, linguri servire, tavi, recipiente transport, etc)

CEZ investeste 30 mil. euro intr-un sistem de microhidrocentrale din Resita 17 iunie 2011

Filed under: Investitii — ADHoreca @ 14:26
Tags: , ,

CEZ Romania contracteaza servicii in valoare de aproape 30 mil. euro pentru reabilitarea sistemului hidroenergetic operat de TMK Hydroenergy Power, companie pe care a achizitionat-o recent.

Serviciile care includ si construirea unei noi racordari la retea a sistemului hidroenergetic vor fi furnizate de Hydropol Project & Management si Hydropol Romania, potrivit unui anunt al grupului ceh din Monitorul Oficial.

Grupul CEZ a finalizat recent demersurile necesare preluarii operationale a companiei TMK Hydroenergy Power care detine sistemul hidroenergetic de langa Resita, judetul Caras Severin.

In luna decembrie 2010, grupul CEZ in Romania a achizitionat 100% actiunile companiei TMH Hydroenergy Power, urmand o perioada de finalizare a tranzactiei si indeplinire a demersurilor legale de preluare.

La inceputul lunii iunie, toate aceste conditii au fost indeplinite, TMK Hydroenergy Power devenind parte a grupului CEZ. Valoarea tranzactiei este de 19,8 milioane euro.

Capacitatea totala instalata a sistemului hidroenergetic din judetul Caras Severin este de aproximativ 18 MW, compania detinand patru lacuri de acumulare cu baraje (Trei Ape, Gozna, Valiug, Secu) si patru microhidrocentrale (Grebla, Crainicel I, Crainicel II si Breazova).

In urmatorii trei ani, grupul CEZ are posibilitatea de a aplica pentru obtinerea unui Certificat Verde pentru 1/2MW.

Aceasta noua achizitie se aliniaza politicii CEZ de a se concentra asupra afacerilor principale din tarile in care opereaza deja si, in plus, se afla pozitionata in zona de producere a energiei regenerabile.

Consilierii legali ai grupului CEZ in aceasta tranzactie au fost Casele de Avocatura Weil, Gotshal & Manges si Tuca Zbarcea & Asociatii.

sursa: dailybusiness.ro

 

Lasă un comentariu