Amenajari si Dotari HoReCa

Dotari hoteluri, restaurante, baruri, cafenele cu echipamente de bucatarie si obiecte de mic inventar: tacamuri, vesela (farfurii), pahare, accesorii (oale, cratite, polonice, linguri servire, tavi, recipiente transport, etc)

Dezvoltatorul Oasis a recrutat un fost manager al DTZ Echinox 25 iunie 2011


Compania de dezvoltare imobiliară Oasis, care deţine de piaţa locală trei centre comerciale Prima Shops alte trei proiecte Family Center, a recrutat-o pe Brigitte Schmitt, fostul director al departamentului de property management din cadrul DTZ Echinox, pentru a conduce divizia de administrare a proprietăţilor imobiliare.

Schmitt va coordona o echipă de cinci oameni care administrează un portofoliu imobiliar de peste 25.000 de metri pătraţi de spaţii de retail din proiectele Oasis, situate în oraşe secundare, precum Reghin, Tecuci, Făgăraş, Botoşani, Giurgiu şi Râmnicu Vâlcea.

Reprezentanţii Oasis, companie controlată de oamenii de afaceri Klaus Reisenauer şi Kurt Wagner, apreciază că divizia de administrare imobiliară ar putea ajunge la un portofoliu de peste 100.000 de metri pătraţi până la sfârşitul acestui an. Compania are în lucru un proiect mai mare la Oradea, de 24.000 de metri pătraţi, a cărui inaugurare este programată însă pentru anul 2012.

sursa: zf.ro