Amenajari si Dotari HoReCa

Dotari hoteluri, restaurante, baruri, cafenele cu echipamente de bucatarie si obiecte de mic inventar: tacamuri, vesela (farfurii), pahare, accesorii (oale, cratite, polonice, linguri servire, tavi, recipiente transport, etc)

Radiatoare electrice cu ulei 1 decembrie 2011


De obicei, radiatoarele electrice sunt folosite ca o solutie suplimentara la sistemul de incalzire centrala existent, dar la fel de bine poate reprezenta si principala modalitate de incalzire a locuintei.

Sunt foarte asemanatoare radiatoarelor folosite pentru incalzirea centrala nu numai in ceea ce priveste aspectul, ci si prin faptul ca au un agent de incalzire (in acest caz, un ulei special) care distribuie caldura uniform in interiorul corpului de incalzit si care apoi se difuzeaza in camera. In ciuda puterii constante (in jur de 3 kW), aceste radiatoare ofera avantajul ca nu prezinta un pericol direct de ardere. In plus, sunt prevazute cu maner de prindere si rotile, datorita carora se manevreaza usor chiar si in timpul functionarii.

Radiatoare electrice cu ulei

Majoritatea modelelor au intre sase si noua elementi, trei trepte de caldura si beneficiaza de un sistem de protectie la supraincalzire, prin care se evita posibilele incidente neplacute. Radiatoarele cu ulei pot incalzi, rapid si fara zgomot, suprafete de pana la 45 de metri patrati. Pot functiona continuu, ceea ce le recomanda si ca surse de incalzire principale. Dezavantajul cel mai mare este acela ca usuca aerul. Modelele mai performante au o putere de peste 2000 W, termostat reglabil, protectie la supraincalzire si inghet, umidificator si senzor de temperatura.

Radiatoarele cu ulei au o suprafata de schimb mare, fiind o alegere buna pentru incalzirea camerelor mari. In cazul incaperilor mici, cele mai indicate sunt modelele compacte, ce salveaza energie.

sursa: casamea.ro