Amenajari si Dotari HoReCa

Dotari hoteluri, restaurante, baruri, cafenele cu echipamente de bucatarie si obiecte de mic inventar: tacamuri, vesela (farfurii), pahare, accesorii (oale, cratite, polonice, linguri servire, tavi, recipiente transport, etc)

Plafoanele false 27 noiembrie 2009


Tavanul fals
De cele mai multe ori, scopul amenajarii unui tavan fals este acela de a conferi camerei o alta dimensiune. Daca locuiesti intr-o casa veche, cu incaperi foarte inalte, aceasta solutie este ideala pentru a-ti aduce casa la standardele de inaltime actuale. De asemenea, plafonul fals este optim pentru un tavan denivelat, crapat, sau „brazdat” de tevi, care necesita o mascare decorativa (fiind, totodata, cea mai accesibila solutie din punct de vedere financiar) sau poate reprezenta, pur si simplu, dorinta de a aduce ceva nou in decorul locuintei.

Pe langa aspectul estetic, plafoanele false ofera si o izolare fonica si termica de calitate. Daca, de exemplu, locuiesti intr-un apartament aflat la ultimul etaj, tavanul fals izolat cu vata minerala te va scapa atat de caldura toropitoare din august, cat si de gerul din ianuarie. In urma aplicarii acestei solutii, pierderile de caldura se reduc cu pana la 10%. Poti opta pentru plafoanele false realizate din placi de gips-carton sau din polistiren, in functie de necesitatile termice din locuinta ta. Este preferabil ca, inainte de a lua o decizie in acest sens, sa consulti un proiectant de specialitate, pentru a evita eventuale neplaceri la instalare. De asemenea, ideale pentru spatiile de locuit sunt plafoanele simple (mai exista si cele casetate, dar se utilizeaza, in special, pentru amenajarea spatiilor de birouri). Indiferent de ce alegi, insa, un mare avantaj al acestui tip de amenajare este posibilitatea de a monta, in spatiul de deasupra, instalatiile de ventilare sau de iluminat.

Sursa: evaclub.ro

 

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s