Amenajari si Dotari HoReCa

Dotari hoteluri, restaurante, baruri, cafenele cu echipamente de bucatarie si obiecte de mic inventar: tacamuri, vesela (farfurii), pahare, accesorii (oale, cratite, polonice, linguri servire, tavi, recipiente transport, etc)

Mixer sau robot de bucatarie? 11 noiembrie 2011

Filed under: Bucatarie — ADHoreca @ 10:31
Tags: ,

Cu siguranta, iti este necesar un ustensil de bucatarie pentru a-ti usura munca, dar nu stii ce ar fi mai profitabil: un mixer sau un robot de bucatarie?

 

 

Atat mixerul cat si robotul poate fi mai avantajos in anumite conditii. Daca nu esti sigura in care dintre aceste aparate sa investesti, ia in calcul ce anume gatesti, cat de diversificate sunt retetele si procedurile de realizare, ce suma poti sa investesti si daca detii alte aparate cu functii ce se regasesc la robotul de bucatarie.

 

 

Mixerele multifunctionale ocupa putin spatiu, sunt usor de utilizat si curatat, prezinta mai multe accesorii (pentru framantat aluaturi, mixat fructe, albusuri, cocktailuri, oua, creme, sosuri, maioneza) si sunt mai ieftine decat robotii. Insa, mixerele nu pot avea toate functiile detinute de un robot, nu au storcator de fructe sau de citrice. Daca bucataria ta este dotata si cu alte unstensile, gen storcator de fructe, masina de tocat carne, rasnita, te poti orienta spre achizitionarea unui mixer. In caz contrar, robotul de bucatarie este cea mai buna alegere.

 

 

Optiune

Un copil necesita ingrijire si hranire diferentiata de cea a adultilor. Tocmai de aceea s-a conceput robotul de bucatarie babypapa. Acesta este un aparat electrocasnic ce gateste pe baza de abur si omogenizeaza. Robotul babypapa este util si pentru dezghetarea si incalzirea mancarii.

 

sursa:  casamea.ro