Amenajari si Dotari HoReCa

Dotari hoteluri, restaurante, baruri, cafenele cu echipamente de bucatarie si obiecte de mic inventar: tacamuri, vesela (farfurii), pahare, accesorii (oale, cratite, polonice, linguri servire, tavi, recipiente transport, etc)

Perdele si Draperii 24 decembrie 2009

Filed under: Amenajari de interior,decoratiuni — ADHoreca @ 15:09
Tags: ,

Perdele si Draperii

Desi pare un lucru simplu, perdeaua este totusi un lucru greu de ales. Intai ne intrebam ce model de galerie sa montam: pe sina sau cu bara cu inele. Apoi, ne gandim la culoarea perdelei. Sa vedem in mai multe poze si solutii detalii despre perdelele de bucatarie sau de sufragerie.

Perdea pentru Fereastra Termopan de Baie. In unele cazuri, dorim sa montam perdeaua direct pe rama geamului.

Perdele si Draperii | Galerie Metalica. Draperiile si perdelele, alaturi de galerie si de celelalte accesorii folosite in decorarea ferestrei dau stil si rafinament incaperii.

Cum se Monteaza o Perdea de Baie. Amenajarea baii include si montarea diverselor accesorii utile, cum ar fi perdeaua de baie, asezata in jurul cazii.

Sine de Tavan pentru Perdele si Draperii Perdelele transforma lumina ce patrunde in camera, facand-o mai placuta si mai calda, creand o atmosfera intima.

Galerie din Lemn pentru Perdele de Sufragerie Daca optam in decorarea sufrageriei pentru perdele, atunci alegerea galeriei trebuie facuta in functie de modelul si materialul perdelelor.

Perdele Bucatarie Daca vrem sa ne decoram bucataria cu perdele avem la dispozitie cateva optiuni. Sina prinsa in tavan sau galerie prinsa in perete. Acum am optat pentru a doua varianta.

Sursa: renovat.ro

 

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s