Amenajari si Dotari HoReCa

Dotari hoteluri, restaurante, baruri, cafenele cu echipamente de bucatarie si obiecte de mic inventar: tacamuri, vesela (farfurii), pahare, accesorii (oale, cratite, polonice, linguri servire, tavi, recipiente transport, etc)

Cele mai mari locuinte din lume se afla in Australia 4 ianuarie 2010


Locuitorii din Australia i-au depasit pe cei din Statele Unite in ceea ce priveste marimea locuintelor, potrivit unui raport publicat de Commonwealth Bank of Australia, informeaza Reuters.

Acest studiu a relevat faptul ca locuintele australienilor au crescut, in medie, cu 10% in ultimul deceniu si au ajuns la o suprafata medie de 214,6 metri patrati – de trei ori mai mare decat suprafata medie a unei locuinte din Marea Britanie, informeaza Mediafax .

In schimb, suprafata medie a locuintelor construite in trimestrul al treilea al acestui an a fost de 201,5 metri patrati, in scadere fata de 212 metri patrati (2008), Statele Unite inregistrand astfel prima micsorare a suprafetei medii a locuintelor americane din ultimul deceniu, fiind pusa pe seama recesiunii mondiale.

In Europa, Danemarca are cele mai mari locuinte, termen care include casele si apartamentele, cu o suprafata medie de 137 de metri patrati, urmata de Grecia (126 mp) si Olanda (115,5 mp).

Locuintele din Marea Britanie sunt cele mai mici din Europa, cu o suprafata medie de 76 de metri patrati.

Potrivit Australian Bureau of Statistic, cresterea suprafetei medii a locuintelor din Australia a fost insotita si de o crestere demografica. Numarul mediu al persoanelor dintr-o familie australiana a crescut de la 2,51 la 2,56, aceasta fiind prima crestere de acest fel din ultima suta de ani.

sursa: stilfeminin.ro


Share

 

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s